Cursuri de Calificare si Pregatire Profesionala Continua in Asigurari

   Pe site-ul www.ima-imi.ro sunt postate procedura de examinare si formularele pentru cererile de examinare/reexaminare/reinscriere precum si cererea pentru alocare cod RI pentru situatiile de exceptie. Acestea sunt in vigoare de la data de 01.03.2013 si se vor aplica persoanelor care incep pregatirea profesionala incepand cu aceasta data.
     Normele privind calificarea profesionala si pregatirea continua a persoanelor care lucreaza in domeniul distributiei produselor de asigurare sunt date prin Ord. nr.7/2010 si Ord. nr.11/2011.
     Cursurile de calificare profesionala si de pregatire continua in domeniul asigurarilor au la baza programe autorizate prin Comisia de Supraveghere a Asigurarilor respectiv Comisia de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale.
     Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP organizeaza cursurile conform cerintelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, societatea fiind inscrisa in Registru furnizorilor de programe educationale in domeniul asigurarilor sub numarul F-0019/08.03.2011
     Programele de calificare profesionala si de pregatire profesionala continua se finalizeaza cu examen de absolvire organizat de Institutul de Management in Asigurari (IMA)
    Pentru ocupatia de "Broker Asigurari" COR: 332102 Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP are autorizat si curs de perfectionare prin Consiliul National al Calificarilor si al Formari Profesionale a Adultilor, cei interesati putand sa obtina si un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii  si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse fiind recunoscut in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.

Free Dreamweaver Templates | Cheap Web Hosting