Curs Auditori interni pentru Sisteme de Managementul Calitatii in industria auto

Cursul este sustinut si organizat de formatori specialisti consacrati in domeniu, acestia fiind si auditori activi. La un asemenea curs veti experimenta un transfer de cunostinte teoretice si practice, fiind expuse numeroase studii de caz.

In urma participarii la acest curs vor fi dobandite cunostinte in pregatirea, efecturea si documentarea auditului intern, utilizand tehnici corespunzatoare de audit si un comportament etic adecvat.

Obiectivul cursului:

Este formarea auditorilor interni conform standardului ISO 19011:2002 pentru auditarea sistemului de managementul al calitatii conform ISO/TS 16949:2002 pentru productia de autovehicule si piese de schimb aferente.

Grupul tinta

La acest curs sunt invitati sa participe auditorii din cadrul firmelor producatoare de autovehicule, piese de schimb, distribuitorilor de autovehicole, detinatorilor de ateliere auto si furnizorilor de utilaje de productie pentru aceasta industrie.

Loc de desfasurare

Institutul pentru calificari INFO CENTER GROUP

Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu
< Vezi harta zonei aici >

Cursul se poate organiza si in alte localitati din tara, unde exista grupe de minim 14 solicitanti.

Acte necesare la inscriere:

1. formularul de solicitare oferta completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. copie cartii de identitate si a ultimei diplome a unitatii de invatamant absolvite trimise prin fax: 0269-244911 sau la e-mail: office@sbinfo.ro

Formular solicitare oferta:

Numele si prenumele

Date identificare firma

Adresa

Telefon

Email

Solicitarea dumneavoastra

Introduceti codul captcha in casuta de mai jos: