Obiectivul cursului:
Grupul țintă
Locație curs
Acte necesare la înscriere:
Obiectivul cursului:
La finalul cursului, absolvenții vor deține competențe pentru:
- Întocmirea documentelor specifice
- Pregătirea antreurilor calde şi reci
- Pregătirea fripturilor
- Pregătirea gustărilor calde şi reci
- Pregătirea mâncărurilor din carne
- Pregătirea mâncărurilor din legume, orez, ouă, paste făinoase
- Pregătirea preparatelor lichide
- Prepararea dulciurilor (deserturilor)
- Prepararea fondurilor glace
- Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
- Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
- Realizarea aluaturilor de bază
- Realizarea salatelor
- Realizarea sosurilor
Grupul țintă
Cursul se adresează tuturor celor care doresc dobândirea de cunoștințe și abilități necesare desfășurării în bune condiții și la standarde de pregătire ridicate a profesiei de bucătar.
Locație curs
Institut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
Acte necesare la înscriere:
- Carte de Identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (în cazul schimbării de nume)
- ultima diplomă obținută
- adeverinta medicală