Curs Bucătar
Preț 1510 lei / cursant
Cursul de Bucătar este un curs de formare profesională – tip calificare, nivel 3, având 720 ore din care 240 ore de teorie și 480 ore de practică. Formatorii sunt specialiști activi, cu bogată experiență în domeniu, ce posedă și performanțe în formarea și evaluarea competențelor profesionale ale adulților.
Certificatele de calificare sunt date de Ministerul Muncii Protecției Sociale şi Ministerul Educaţiei, sunt valabile atât naţional cât şi internaţional, în toate ţările U.E.
La finalul cursului, absolvenții vor deține competențe pentru:
- Întocmirea documentelor specifice
- Pregătirea antreurilor calde şi reci
- Pregătirea fripturilor
- Pregătirea gustărilor calde şi reci
- Pregătirea mâncărurilor din carne
- Pregătirea mâncărurilor din legume, orez, ouă, paste făinoase
- Pregătirea preparatelor lichide
- Prepararea dulciurilor (deserturilor)
- Prepararea fondurilor glace
- Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
- Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
- Realizarea aluaturilor de bază
- Realizarea salatelor
- Realizarea sosurilor
Cursul se adresează tuturor celor care doresc dobândirea de cunoștințe și abilități necesare desfășurării în bune condiții și la standarde de pregătire ridicate a profesiei de bucătar.
Institut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
- Carte de Identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (în cazul schimbării de nume)
- ultima diplomă obținută
- adeverinta medicală