Curs Limba Germana*

germanaEste un curs autorizat A.N.C. / C.N.F.P.A cu autorizatia seria SB nr. 000512 din 07.02.2011, un curs de baza organizat in 2 sedinte de 2 ori pe saptamana, curs la care se garanteaza nivelul solicitat in numai 40 ore.

Formatorii cursului de limba germana sunt vorbitori nativi, cu studii filologice, fiind traducatori si interpreti in limba germana, care au si practicat in tara si in Germania.

CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE rezultat in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind recunoscut national si international si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.

Obiectivele cursului:

Se vor traduce in competentele profesionale pe care cursantii le vor dobandi privind dezvoltarea capacitatilor de exprimare orala si scrisa, utilizarea elementelor specifice de vocabular, morfologie si sintaxa, intelegerea, redactarea si interpretarea unui text si folosirea limbii in conversatia cotidiana.

Grupul tinta

Orice persoana care va utiliza limba germana in mod curent in cadrul activitatii sale profesionale, personale sau in alte domenii de interes.

Loc de desfasurare

Institutul pentru calificari INFO CENTER GROUP

Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu
< Vezi harta zonei aici >

Cursul se poate organiza si in alte localitati din tara, unde exista grupe de minim 14 solicitanti.

Acte necesare la inscriere:

1. formularul de solicitare oferta completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. copia cartii de identitate si a ultimei diplome a unitatii de invatamant absolvite – trimise prin fax: 0269-244911 sau e-mail: office@sbinfo.ro

Formular solicitare oferta:

Numele si prenumele

Date identificare firma

Adresa

Telefon

Email

Solicitarea dumneavoastra

Introduceti codul captcha in casuta de mai jos:

Certificatul de absolvire obtinut:

Certificat_absolvire

Testimoniale:

feedback-curs-limba-germana

testimonial-client-curs-limba-germana

testimonial-curs-limba-germana

testimonial-cursuri-germana