Conferinta “Magia tărâmului românesc” – eveniment caritabil

O conferinta de succes, deosebit de interesanta, o adevarata hranire spirituala.
Cursurile cu Doru Bem si Oreste Teodorescu au fost “alifie la rana”.
Va multumim si va mai asteptam! Ofelia Matca

Articol Tribuna 08.11.2013: Magia taramului romanesc, redescoperita la ASTRA

TEXTUL INVITATIEI:

Draga prieten/a INFO CENTER GROUP,
ai mai jos invitatia de participare pentru evenimentul caritabil – Conferinta cu titlul “MAGIA TARAMULUI ROMANESC” din 01.11.2013 orele 17,00-20,30 care se va desfasura la sala de festivitati a Bibliotecii ASTRA Sibiu-Corp A,etaj 2 (intrarea din parcul ASTRA) -taxa participare 50 lei/persoana, unde ORESTE TEODORESCU si DORU BEM, alaturi de Club Lions Millenium Sibiu si Info Center Group Sibiu, te vor astepta.

Invitatie MTR

Vom aborda in aceasta conferinta tezaurul spiritual lasat in urma de stramosii nostri prin viu grai si traditie. Templele de initiere pentru preoti si preotese de la Fetele Albe, Blidari, Sarmizegetusa si altele, au lasat istorii extraordinare si mituri pe masura. Vom discuta si despre riturile magice intalnite la traci si la celti asa cum sunt riturile de thanatopraxie magica si circumambulatiune. Stramosii acestui popor posedau o cunoastere deosebita asupra stiintelor initiatice, cunoastere ce a fost transmisa in toate colturile tarii sub diferite forme si practici. Guri de rai, munti sacrii, siboluri magice scrijelite in pesteri, scrieri stravechi si multe altele definesc aceasta tara ca fiind literalmente o ” Dumbrava Minunata!”.
Ne acopera o istorie frumoasa, pasnica si curata alaturi de magi, mosi, solomonari, preotese, preoti, calugari,pustnici, zavorati, mucenici si sfinti. Putem recunoaste asadar aceasta mostenire catre sacerdotiu a romanului si o chemare catre lumea spiritului, catre Dumnezeu.

Va invitam sa redescoperim impreuna Romania, taramul de basm, indiferent de varsta!
Atasat mai ai, draga prieten INFO CENTER GROUP si afisul pentru cursurile la care deasemenea te invit sa participi, in datele de 02 si 03.11.2013 intre orele 16,00-21,00 la Sibiu, str. Zaharia Boiu, nr.2, sala de curs nr.2 – INFO CENTER GROUP (cladirea ATCOM)-taxa de participare 200 lei/persoana/curs.

Tematica cursurilor este legata de:
Elemente de Numerologie si Bioritm – Oreste Teodorescu
Initiere in Energetica Corpului Uman – Doru Bem

ordo sibiu 2013

Te astept cu mare drag, pe tine si pe toti prietenii care doresc sa participe!
Te invit sa redescoperim impreuna cu Oreste Teodorescu si Doru Bem, “Magia taramului sfant al Romaniei”.
Cu prietenie,
Ofelia Matca-Club Lions Millenium
tel. 0740087780
Anunt TRIBUNA din 24.11.2013
http://www.tribuna.ro/stiri/stirile-de-pe-strada-mea/magia-taramului-romanesc-la-biblioteca-astra-91184.html

Siteuri Oreste Teodorescu si Doru Bem:
www.ordo.ro
codulluioreste.ro
carareauniversului.blogspot.no/