Curs Burtar-patiser preparator produse făinoase
Preț 1510 lei / cursant
Brutarul fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective. Patiserul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării. După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.
Certificatul de calificare obținut în urma absolvirii cursului este eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și este valabil pe viață atât la nivel național cât și în toate țările membre UE.
- Asigurarea calităţii
- Dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei
- Igiena şi securitatea muncii
- Lucrul în echipă
- Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
- Pregătirea materiilor prime şi auxiliare
- Tehnici de ambalare
- Prepararea tipurilor de aluat pentru obţinerea produselor de patiserie
- Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
- Prepararea aluaturilor pentru produse făinoase
- Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie
- Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase
- Coacerea şi uscarea
Institut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
- Carte de Identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (în cazul schimbării de nume)
- ultima diplomă obținută
- adeverință medicală
Actele se trimit prin e-mail: office@sbinfo.ro