Competențe dobândite:
Locație curs
Acte necesare la înscriere:
Competențe dobândite:
- Asigurarea calităţii
- Dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei
- Igiena şi securitatea muncii
- Lucrul în echipă
- Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
- Pregătirea materiilor prime şi auxiliare
- Tehnici de ambalare
- Prepararea tipurilor de aluat pentru obţinerea produselor de patiserie
- Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
- Prepararea aluaturilor pentru produse făinoase
- Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie
- Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase
- Coacerea şi uscarea
Locație curs
Institut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
Acte necesare la înscriere:
- Carte de Identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (în cazul schimbării de nume)
- ultima diplomă obținută
- adeverință medicală
Actele se trimit prin e-mail: office@sbinfo.ro