Descriere
Competențe dobândite:
Locație curs
Acte necesare la înscriere:
Descriere
Ultima parte a muncii patiserului constă în finisarea produselor, glasarea şi decorarea lor.
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc să se califice sau să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul cofetăriei şi patiseriei.
Care sunt avantajele participării la acest curs?
- asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului.
- pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experienţă teoretică şi practică.
- cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută naţional şi internaţional.
- posibilitatea efectuării stagiului de practică în unităţi specializate sau la locul de muncă.
- program de curs flexibil.
plata în rate şi multe alte avantaje.
Competențe dobândite:
- Igiena şi securitatea muncii.
- Lucrul în echipă.
- Asigurarea calităţii produselor.
- Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor.
- Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit.
- Exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semipreparatelor de patiserie.
- Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare.
- Prepararea produselor de cofetărie/ patiserie.
- Prepararea semipreparatelor de patiserie.
- Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie/ patiserie.
Locație curs
nstitut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
Acte necesare la înscriere:
- Carte de Identitate
- diploma de studii
- certificatul de naștere
- certificatul de căsătorie (dacă este schimbare de nume)
- diploma de liceu (cu sau fără bacalaureat)
- adeverință medicală
Actele se trimit prin e-mail: office@sbinfo.ro