Politica de returnare

Conform legislaţiei în vigoare puteți să returnați serviciul/serviciile achiziţionate de dvs. de pe www.sbinfo.ro şi www.cursuri-sibiu.ro în termen de 14 zile calendaristice de la data încheierii contractului, fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri suplimentare. După termenul de 14 zile, puteți renunţa la serviciul/serviciile achiziţionate, conform articolului 6 din contract, plătind doar cheltuielile efectiv efectuate de furnizor în executarea contractului, dar nu mai puţin de 15% din valoarea contractului.

În cazul în care intenţionaţi să returnaţi un serviciu/servicii e bine să ştii următoarele aspecte:

  • 1. Intenţia de a returna serviciul/serviciile trebuie să fie anunţată în scris trimiţând un e-mail la adresa de contact: office@sbinfo.ro Vă solicităm să precizaţi numele pe care a fost plasată comanda, serviciul/serviciile pe care doriţi să îl/le returnaţi sau dacă doriţi un alt serviciu/servicii la schimb şi formularul de retur completat și semnat de dvs., formular pe care îl puteţi accesa aici.
    În cel mai scurt timp, după o analiză pertinentă, veţi primi un răspuns telefonic sau pe e-mail privind solicitarea dvs., cu stornarea facturii achitate.
  • 2. Rambursarea contravalorii serviciului/serviciilor se efectuează în termen de maxim 14 zile de la primirea email-ului cu formularul de retur trimis de dvs.
  • 3. Rambursarea banilor se poate face în contul bancar, pus la dispoziţie de către client sau numerar la caseria societatii, INFO CENTER GROUP S.R.L. în programul 9,00-17,00 de la adresa Sibiu, str. Rennes, nr.2, jud. Sibiu.
  • 4. Exercitarea dreptului la retragere încetează obligațiile părților contactuale.
  • 5. Sunt prevăzute excepții de la retragere, în situația în care furnizorul a prestat serviciul/serviciile sau a furnizat conținutul suportului de curs sau conținutul digital, dacă livrarea acestuia a început cu acordul prealabil expres al clientului și după ce acesta a confirmat scris că a luat la cunoștință că-și va pierde dreptul de retragere. Sunt prevăzute excepții de la retragere și serviciul/serviciile executate la comandă specială, acestea neputând face obiectul unui retur.