Proiect Discover – AIESEC

AIESEC_logo_short2In zilele de: 17, 18, 19, 24, 25 si 26 mai 2012 s-au realizat workshopuri in domeniile: resurse umane (18.05.2012), marketing (19.05.2012), management de proiect (24.05.2012), vânzări (25.05.2012), personal branding (26.05.2012), avand ca locatie sediul INFO CENTER GROUP, str. Zaharia Boiu, nr.2, Sibiu.

In data de 17.05.2012 a avut loc conferinta de deschidere a proiectului Discover, proiect ce vine în întâmpinarea unor nevoi a studenților din Sibiu și anume aceea de a avea acces la cunoștințele și competențele necesare pentru a se integra, după absolvire, în piata fortei de munca.În cadrul proiectului s-au realizat, de către specialiști consacrati, workshop-uri pe teme de mare interes, la care au participat peste 250 studenti din centrul universitar Sibiu.

Studentii au dobândit multe cunoştinţe teoretice si practice în domeniul pentru care au avut interes, participand in mod activ la simulari, demonstratii, exercitii practice. Testele de aptitudini privind orientarea profesionala, le-au fost studentilor de mare folos, prin acestea au putut descoperii pentru ce posturi au abilitati si aptitudini. Au fost prezentate tendintele pietei fortei de munca, posibilitati de integrare in piata fortei de munca, iar studentii care au dorit sa isi completeze testele de aptitudini, au avut posibilitatea de a obtine feedbackul de orientare in cariera.

Studentii sibieni prin proiectul Discover au participat la workshopuri cu tematici de mare interes, realizate de traineri si antrepenori din mediul de afaceri sibian. Cu aceasta ocazie si-au imbogatit cunostintele personale si au dobandit competente pentru ocupatii cerute de piata fortei de munca.

Galerie foto Workshopuri