Curs Instructor sportiv

curs instructor sportivInstructorul sportiv realizeaza activitati în domeniul sportului de performanta, fiind angajat al unor asociatii sportive, cluburi sportive sau al altor institutii din sectorul public sau privat. Instructorul sportiv reprezinta prima treapta de pregatire în vederea accederii la calificarea de antrenor.

 

Cursul INSTRUCTOR SPORTIV cod COR 347502, are urmatoarea tematica:

  • Igiena personala
  • Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă
  • Pregătirea activităţii de instruire
  • Instruirea sportivilor
  • Evaluarea nivelului de performanta a sportivilor participanti la procesul de instruire
  • Pregatirea specifica domeniului sport

Instructorul sportiv are activitate în domeniul sportului de performanta în ramuri de sport recunoscute de Ministerul Tineretului si Sportului prin certificatul de identitate sportiv: aeronautic, aikido, alpinism si escalada, arte martiale, arte martiale de contact, atletism, automobilism sportiv, badminton, baschet, baseball si softball, bob si sanie, box, bridge, canotaj, ciclism si triatlon, culturism si fitness, dans sportiv, ecvestra, fotbal, fotbal tenis-CAJ, gimnastica, gimnastica ritmica, golf, haltere, handbal, hochei, judo, kaiac-canoe, karate modern, karate kyokushinkai-IKO2, karate traditional, karate WKC, kempo, lupte, modelism, motociclism, natatie si pentlaton modern, oina, orientare, patinaj, polo, popice-bowling, radioamatorism, rugby, schi biatlon, scrabble, scrima, snooker, sah, table, taekwondo ITF, taekwondo WTF, tenis, tenis de masa, tir sportiv, tir cu arcul, volei, yachting etc.

Conditii de acces la curs: studii medii, cu sau fără diplomă de bacalaureat, o stare de sănătate bună şi o formă fizică bună.

Certificat de absolvire: la finalul cursului, in urma evaluarii finale a competentelor profesionale, se poate obtine Certificatul de absolvire.

Formatorii cursului sunt specialisti performeri in domeniu, practicieni zilnici, cu performante si in formarea profesionala.

Feedback cursanți
Curs autorizat preţ 1200 lei/persoană 

Formular de înscriere

Nume și prenume:

C.I./B.I. pentru persoane fizice:

C.U.I./C.I.F. pentru persoane juridice:

Date de contact

Telefon:

E-mail:

Mesajul tău:

Incarcati urmatoarele acte:

Carte de Identitate

Certificat de naștere

Certificat de casatorie (daca este cazul)

Ultima diploma obtinuta

Adeverință medicală

Portofoliu

Încărcați urmatoarele acte în format: jpeg, jpg, png, pdf, bmp, gif, doc, docx.Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile impuse
Confirm că am peste 16 ani

Certificatul de absolvire obtinut:

Certificat_absolvire