Curs Managementul Resurselor Umane

Manager resurse umane alege solutii viabile de organizare si gestionare a resurselor umane, pentru a obtine performanta angajatilor, punand accent pe identificarea, dezvoltarea si evaluarea activitatii acestora.

Cursul este organizat in conformitate cu cerintele standardului ocupational in vigoare, cei interesati putand sa dobandeasca competentele necesare pentru obtinerea unui Certificat de absolvire.

Obiectivele cursului sunt urmatoarele:

Constau in elaborarea strategiei de resurse umane, in concordanta cu obiectivele companiei si cerintele standardului ocupational, cu organizarea activitatii departamentului resurse umane; managementul si alinierea strategica a proceselor de resurse umane.

Grupul tinta

Curs Manager Resurse Umane se adreseaza celor care doresc o instruire in domeniul de resurse umane, deprinzand elemente de buna practica si beneficiind de schimb de experienta cu specialisti consacrati in domeniu.

Loc de desfasurare

Institutul pentru calificari INFO CENTER GROUP

Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2
cladirea ATCOM, Sibiu
< Vezi harta zonei aici >

Cursul se poate organiza si in alte localitati din tara, unde exista grupe de minim 14 solicitanti.

Acte necesare la inscriere:

1. formularul de solicitare oferta completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. copia cartii de identitate si a diplomei unitatii de invatamant absolvite (minim nivel superior) – trimise prin fax: 0269-244911 sau e-mail: office@sbinfo.ro

Formular de inscriere

Nume:

Prenume:

C.I./B.I. pentru persoane fizice:

C.U.I./C.I.F. pentru persoane juridice:

Date de contact

Telefon/e-mail:

Mesajul tau:

Incarcati urmatoarele acte:

Carte de identitate

Certificat de nastere

Certificat de casatorie (daca este cazul)

Ultima diploma obtinuta

Incarcati urmatoarele acte in format: jpeg, jpg, png, pdf, bmp, gif, doc, docx.Am citit şi sunt de acord cu politica de confidenţialitate, termenii şi conditiile site-ului
Confirm că am peste 16 ani