La finalul cursului, absolvenții vor deține competente pentru:
– Comunicare și numerație
– Utilizarea calculatorului și prelucrarea informației
– Comunicare în limba straină
– Asigurarea calității
– Dezvoltare personală
– Igiena și securitatea muncii
– Lucrul în echipa
– Organizarea activității unităților de alimentație și turism
– Promovarea produselor și serviciilor
– Psihologia consumatorului
– Evidența operativă
– Servirea preparatelor
– Servirea băuturilor
– Alcătuirea meniurilor
– Comportament profesional
Cursul se adresează tuturor celor care doresc dobândirea de cunoștințe și abilitati necesare desfășurării în bune condiții și la standarde de pregătire ridicate a profesiei de ospătar.
Institut Calificări INFO CENTER GROUP
Cursul se poate organiza online sau la săli de curs din localităţile:Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Arad, Brașov, Oradea, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Deva și Sibiu adresa: str. Rennes, nr.2
Pregătirea practică a cursanților se realizează la agenți economici în domeniu
- Carte de Identitate
- diploma de studii
- certificatul de naștere
- certificatul de căsătorie (dacă este schimbare de nume)
- Adeverință medicală
Actele se trimit prin e-mail: office@sbinfo.ro